"Newsweek" z dodatkiem kulinarnym i kartą upominkową
Najnowszy numer tygodnika "Newsweek Polska" (Ringier Axel Springer Polska) ukazał się z dodatkiem kulinarnym "Smak i Styl" oraz kartą upominkową serwisu audioteka.pl.
72-stronicowa książka kucharska "Smak i Styl" została stworzona dla czytelników, którzy chcieliby w nowoczesny sposób przygotować tradycyjne świąteczne potrawy. Do opracowania menu zaproszono Elizę Mórawską, autorkę bloga kulinarnego whiteplate.blogspot.com, która wybrała, przygotowała i sfotografowała bożonarodzeniowe przysmaki, takie jak barszcz wigilijny, śledzie w czterech odsłonach czy babka imbirowa. Oprócz przepisów w dodatku można znaleźć praktyczne wskazówki, kulinarne ciekawostki oraz wybór najlepszych książek kucharskich. Z kolei dołączona do tygodnika karta upominkowa serwisu audioteka.pl upoważnia do bezpłatnego pobrania audiobooka z "Kolekcji BlackBerry".
"Newsweek Polska" z 72-stronicowym dodatkiem kulinarnym i kartą upominkową kosztuje 7,90 zł.
Wydanie jest promowane w tytułach i serwisach internetowych Ringier Axel Springer Polska. Kreację przygotował zespół marketingu tygodnika "Newsweek Polska".
Dołącz do dyskusji: "Newsweek" z dodatkiem kulinarnym i kartą upominkową